Nieuwe arrangementen

Alweer een tijdje geleden dat ik op deze website melding kon doen van nieuwe arrangementen. Trouwe bezoekers van deze website zullen de vertrouwde lijst met reeds gemaakt werk missen.

Helaas, mag niet meer van MusiCopy. Terecht, natuurlijk; het zou alleen leuk zijn geweest als ze me dat verteld hadden toen ik er drie jaar geleden naar vroeg, maar toen gaven ze bij de BUMA en de grote muziekuitgeverijen niet thuis - waarschijnlijk hopend dat ze de concurrentie buiten de deur konden houden. Tot ze merkten dat arrangeurs gewoon op eigen houtje koren van actuele muziek gingen voorzien.

Goed, de zaakjes zijn nu netjes geregeld en dat geeft een prettig gevoel; al is het voor de koren nu helaas een stuk duurder omdat als ik iets maak iedereen moet mee-eten uit de ruif. Als ik dan nog betaalbaar wil leveren én er iets voor mezelf aan over wil houden moet ik aan massaproductie gaan doen en dat weiger ik.

In de afgelopen weken zijn er twee arrangementen met legale status van de persen gerold: "Aan de kust" van Bløf, voor SATB en piano en "This Is My Life" van Miss Montreal voor SSAA en piano.

Het stuk van Bløf houd ik nog een half jaartje achter - belofte aan de opdrachtgever - maar als je belangstelling hebt voor een van deze twee arrangementen, voor een reeds gemaakt arrangement waarvan je je meent te herinneren dat het ooit op deze website stond of voor een arrangement op maat (in de laatste twee gevallen moeten de rechten eerst geregeld worden), neem dan even contact op.