Licht uit! Spot aan!

Je zou denken dat Kwasi Kloos Mies Bouwman gevraagd heeft de presentatie van ons concert te doen,maar dat is niet zo. Wel hebben we beeldend vormgever Rob Thuis in de arm genomen om te zorgen dat door een geraffineerde belichting "het plaatje" tijdens ons aankomende jaarconcert op 21 en 22 april er goed uitziet.
Er is natuurlijk nog genoeg ruimte over voor creativiteit binnen de gelederen van het koor. Volgens de sinds het vorige jaarconcert ingezette traditie wordt het bedenken en regisseren van choreografieën verdeeld over de verschillende koorleden, zodat ieder nummer een heel eigen opstelling heeft. De repertoire-commissie heeft een afwisselend programma samengesteld. De kledingcommissie heeft het zo bedacht dat we er schitterend zullen uitzien. En onze hoffotograaf Bram Meijer heeft de poster en het programma-boekje ontworpen.
Natuurlijk mag al dit moois qua vormgeving de aandacht niet van de muziek afleiden: dat is dan ook mijn taak en ik durf te zeggen dat een aantal nummers al erg mooi begint te klinken - aan een aantal andere stukken zal de laatste weken echter nog flink geschaafd moeten worden. Nou ja, het kan in de muziek natuurlijk altijd beter, maar Kwasi Kloos streeft onbekommerd naar het ideale.
Het programma is zo goed als nieuw, al is er één reprise van vorig jaar bij en hebben we een paar stukken in januari tijdens ons optreden in Paradiso al een try-out gegeven.
De piano-begeleiding wordt verzorgd door Nicolette Heerema.


Kwasi Kloos: Licht uit! Spot aan!
21 april 2012 aanvang 20.00 uur
22 april 2012 aanvang 14.30 uur
Laaktheate​r, Ferrandweg​ 4t, Den Haag
Kaarten a € 10 kunt u reserveren via de reserveringswebsite.