Volle agenda Kwasi Kloos

Never a dull moment....heb ik a.s. weekend mijn dubbelconcert met Vox Antiqua (en het Haags Renaissance KamerKoor), staat daarna Kwasi Kloos al te trappelen om weer aan de bak te mogen.
Zo openen we op zaterdag 9 februari de tentoonstelling Hallo Den Haag bij de Haagse Kunstkring, een expositie met installaties, foto-, schilder- en tekenwerk en animaties van Rob Thuis, die ons laatste programma "Licht uit! Spot aan!" heeft vormgegeven.
Op zondag 10 maart a.s. zingt Kwasi Kloos tussen 17 en 18 uur in de Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156 Den Haag. Toegang gratis.
En dan nemen we op 24 maart deel aan het ReMix korenfestival in Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2, De Rijp.
Bij al deze optredens zingen we een selectie uit de oude stukken van ons vorige programma, maar we doen ook alvast een aantal nieuwe nummers die we vers hebben ingestudeerd en nog niet eerder hebben laten horen. De inkt is nog nauwelijks droog, de teksten zitten nog niet helemaal in het hoofd, maar we hebben nog een paar weken en we gaan ze in premiere brengen.


Na een korte adempauze hebben we dan op 1 juni onze deelname aan het koorfestival in Middelburg op de agenda staan, om na de zomervakantie toch echt heel hard op te stomen voor ons jaarconcert op 2 en 3 november in het Laaktheater, waarvoor we ook al heel hard aan het studeren zijn.
Maar daarover later op dit blog.